Храм Космы и Дамиана римских Храм Космы и Дамиана римских ХРАМ БЕССЕРЕБРЕНИКОВ КОСМЫ И ДАМИАНА РИМСКИХ (В НИИ ОНКОЛОГИИ АМНУ)  


 Меню

 Как нас найти

Нажми для увеличения
Общий план


 Последние новости

* Верую, Господи, помоги моему неверию
* С Праздником Благовещения Пресвятой Богородицы!
* Если вы встретите Христа...
* Быть в Церкви
* Цель поста
* Кто наши близкие
* Господи, почему ты попустил?
* О горчичном зерне
* Все не "как у людей"
* Об интуиции



 Нужна помощь!

Украинская Открытая Ассоциация Организаций, Групп и Лиц, работающих с детьми, страдающими онкозаболеваниями

 Паломнические поездки


Паломнические поездки

Паломнические поездки в Почаев

 Друзья

КРФО



 Пользователю
Регистрация
Логин:
Пароль:
Запомнить меня  
Забыли пароль?


 Новости -> Основные новости -> Казкові герої разом із дітворою кружляли в ритмі вальсу та ігор
Новости >> Основные новости >> Казкові герої разом із дітворою кружляли в ритмі вальсу та ігор
  
 

Казкові герої разом із дітворою кружляли в ритмі вальсу та ігор

 

31 жовтня у галереї «Соборна» відбулось справжнє свято для дітей –дитячий бал «ПРИГОДИ БУРАТІНО».

Уже який рік поспіль діти з різних куточків київщини традиційно об’єднуються на тематичних святкових заходах, а саме щосезоних балах. Дитячий бал – це чудова можливість долучити дітей до краси, грації і толерантності танцю та історичних традицій бальних салонів. Мистецтво танцю нікого не залишить байдужим, воно притягує і зачаровує неповторністю, багатогранністю, красою, залишаючи після себе шлейф емоцій…

Учасниками балу стали діти з багатодітних родин якими опікується ПЦРС “Сім’я в радість”, вихованці недільних шкіл Свято -Преображенського храм (Голосіївське благочиння), храму Успіння Божої Матері (Дарницьке благочиння), храму Преображення Господього (Дарницьке благочиння), Свято-Троїцького храму (Деснянське благочиння), храму Олександра Невського – (Оболонське благочиння), також діти із соціально незахищених сімей якими опікуються соціальні служби м. Києва, в тому числі Солом’янського, Шевченківського, Печерського та Дніпровського районів. Особливими гостями стали діти сироти та діти батьки яких загинули в зоні АТО з м.Радомишль (Житомирська обл.) та інш. Поїздки дітей були організовани Дитячим паломницьким центром при храмі свв. Косми и Даміана.

IMG_9419

Насправді танець відкриває нові можливості, стимулює до вдосконалення і надає впевненості в собі. Танець – це сукупність виразних злагоджених рухів, об’єднаних загальним ритмом, що виражають почуття і думки танцюючих. Як і кожне мистецтво, танець сприяє пізнанню дійсності, формуванню світогляду. Духовне багатство людини, його інтелектуальна і фізична краса грунтуються на здоровому і гармонійно розвиненому організмі людини. Для багатогранного розвитку особистості необхідно використовувати всі засоби виховання і, перш за все хореографічне мистецтво. Для цього важливе створення і реалізація комплексної програми фізичного та естетичного виховання дітей, заснованої на вивченні хореографії у системі додаткової освіти.

Розпочався святковий захід з появи казкових героїв “Ліхтарника” – Олег Давиденко та його помічниці “Світлячка” – Журавська Ольга. Під ніжний вальс вони символічно запалили вогники світла у ліхтарях та серцях гостей балу.

IMG_9222

“Сьогодні дітей дуже перевантажують навчанням у школах, тому віддати діток на танці – хороша можливість урізноманітнити їхнє життя, відкрити для них щось нове і цікаве. До того ж, заняття хореографією дозволяють дитині всебічно гармонійно розвиватися, приносять користь для здоров’я – фізичні навантаження, пластика, гнучкість, красива постава. Великий плюс бальних танців -виховання правильних взаємин між дівчинкою і хлопчиком, а в подальшому між чоловіком і жінкою, хороших манер і ставлення одне до одного. Деякі батьки вважають, що танці  – не чоловіче заняття, і не хочуть віддавати хлопчиків на навчання. Навпаки, бальний танець виховує справжнього мужчину, який уміє себе поводити достойно. Танці розвивають людину як особистість, додають впевненості, навчають проявляти себе і досягати поставлених цілей.” – зауважив Олег Давиденко хореограф молодшої групи клубу бальних танців “Ренесанс”.

Цьогорічний осінній дитячий бал мав назву “Пригоди Буратіно”. Відповідальну роль головного героя взяв на себе юний актор Роман Петровський. Довгоносий дерев’яний хлопчик, вирізаний з полінця татом Карло. Своє ім’я та перший одяг отримав від нього ж. За характером «довірливий дурник з дрібними думками», але при цьому він рішучий, пізнавальний, любить пригоди. Саме таким дякуючи перевтіленю для гостей балу на декілька годин став юний актор Роман. Як завжди Буратіно був веселий та залучав оточуючих до своїх пригод.

IMG_9254

В залі галереї “Соборна” було чути веселий дитячий сміх по-якому можна було зрозуміти, що для дітей бал пройшов на «Ура!». Діти були одягнені у пречудесні костюми, дівчатка в ніжних сукнях, а хлопчики навіть із мителиками дякуючи чому вони разом створили казкову атмосферу свята. Під час балу проводились майстер – класи із вивчення перших кроків вальсу.

IMG_9238

З музичним вітанням на свято завітали маленькі вихованці дитячої студії вокалу “Забава”, керівник Дарія Кириченко. Дітвора проспівала пісні про дружбу та веселу вдачу маленьких дітей. Доречі вокальна студія “Забава”. Сьогодні вокальна студія «Забава» – це професійний центр творчого розвитку дітей, який працює за своєю розробленою програмою в декількох напрямках. «Забава» показала себе у величезній кількості країн, як із сольною програмою, так і відвідуючи Міжнародні конкурси та фестивалі: Македонія, Болгарія, Франція , Грузія, Італія, Німеччина, Чехія, Естонія, Ізраїль та ін .

IMG_9385

Особливо дітям сподобався момент появи в залі “Мальвіни” -Ломакіна Вероніка та “Артемона” – Орловський Віктор. Адже саме вони дізналися страшну таємницю Карабаса Барабаса, що він ховає у себе “золотий ключик”.

IMG_9287

Як завжди у будь – якій казці є і негативні герої, які в кінці – кінців теж стають хорошими. Так і сьогоднішній бал допоміг хитрим та лінивим Лисиці Аліси та Коту Базиліо розкрити в собі добрі якості. Відповідальну місію перевтілитись на декілька годин у цих персонажів взяли на себе актриса Київського благодійного театру “Місто сонця”, Примаченко Юлія (Ліса Аліса) та волонтер просвітницького центру Орловський Сергій. Доречі театр “Місто сонця” ось уже декілька років є постійним партнером галереї “Соборна” в організації благодійних проектів та акцій.

IMG_9334

Цього дня на балу були особливі гості зі “світу тиші”. До свята долучилися діти з вадами слуху та особливими потребами вихованці недільної школи для людей з вадами слуху “Чути серцем”. Дівчатка та хлопчики разом з батька вперше в свому житті побували на такому заході.

IMG_9208

До організації свята долучились волонтери: Ломакіна Вероніка, Орловський Віктор, Орловський Сергій, Кушнерчук Ярослав, Петровський Роман, Журавська Ольга, Олег Давиденко, Примаченко Юлія, Кальник Анна та інш.

IMG_9509

Організаторами заходу є Духовно – просвітницький ценр КС УПЦ в рамках клубу бального танцю «Ренесанс» та Православного центру розвитку сім’ї «Сім’я в радість».

Організатори висловлюють подяку усім партнерам та людям кі долучилися до організації свята для дітей. Наспупне свято вальсу та етикету для малечі заплановано в січні 2016р

Посилання

 
05.11.15 19:29 by admin


Все категории :: Последние новости